ArjenTeho -kurssi

Monimuoto-opetuksellinen tehokas kurssi joka haastaa meitä omistajia kehittymään koiran ohjaajina, ajattelemaan asioita monipuolisesti ja kehittämään entisestään koira- omistajasuhdettamme.

Kurssin käytännön harjoitukset pureutuvat hyvän hihnakäytöksen, luoksetulon, maltin & huomionhakuisuuden sekä koirakohtaamisten ja -ohitusten harjoitteluun.

Kurssi koostuu luennosta, käytännön harjoituskerroista sekä verkkotehtävistä arviointien, videoiden ja keskusteluiden siivittäminä.

 • Aloitus yhteisellä tapaamisella ilman koiria viikolla 2.
  Luento- & keskustelutilaisuus koira- omistajasuhteesta
  torstaina 10.1.2019 klo 17.00.

Teema: Mistä kaikesta koira- omistajasuhde koostuu.
Ajatuksia ja keskustelua koira- omistajasuhteesta ja toimivasta vuorovaikutuksesta koiran kanssa.
Keskiössä se, millaisia meidän olisi hyvä olla koiraa kasvatettaessa/koiraan suhtautumisessa, jotta saisimme mahdollisimman tasapainoisen koiran ja toimivan suhteen.
Pohdimme muun muassa sitäkin mitä eroa on koulutuksella ja kasvatuksella.


 • Vko 2-3: Keskustelua Facebook -ryhmässä luento- ja keskustelutilaisuuden asioita kerraten, lisäksi teemaan liittyviä etätehtäviä.
  Oivaltavaa keskustelua koira-arjesta ja oppimisesta.


* KESKUSTELLAAN YHDESSÄ 3 TEEMAA:
1.teema annetaan To 10.1
2.teema Ma 14.1
3.teema To 17.1

 • Vko 3 ja 4: Koira- omistajasuhteen kehittäminen.
Häiriön sieto, maltti, huomionhakuisuus ja palkan ajoitus sekä vaikutus.


* sisältää 2 tilaisuutta käytännön harjoitteluun sekä keskustelua ja kehityksen seurantaa Facebook -ryhmässä. Toivottavasti myös osallistujien videoita, muuten käytetään esimerkkivideoa/ -videoita kehityksen tueksi.

TAPAAMISET
To 17.1 klo 17.00
Ma 21.1 klo 17.00


 • Vko 4 ja 5: Hihnakäytöksen kohennus.
  Mihin reagoida ja miten, mihin ei reagoida ja miksi ei, mikä voi mennä vikaan ja miten se luonteva kävely oikein saavutetaan.

* sisältää 2 tilaisuutta käytännön harjoitteluun sekä keskustelua ja kehityksen seurantaa Facebook -ryhmässä. Toivottavasti myös osallistujien videoita, muuten käytetään esimerkkivideoa/ -videoita kehityksen tueksi.

TAPAAMISET

To 24.1 klo 17.00
To 31.1 klo 17.00


 • Vko 6: Luoksetulo.Varmuutta eri tilanteisiin ja tehokasta vahvistamista.
* sisältää 1 tilaisuuden käytännön harjoitteluun sekä keskustelua ja kehityksen seurantaa Facebook -ryhmässä. Toivottavasti myös osallistujien videoita, muuten käytetään esimerkkivideoa/ -videoita kehityksen tueksi.


TAPAAMINEN To 7.2 klo 17.00


 • Vko 7-10 : Koirahäiriöt.
Näköhavainnot, lähellä oleskelu ja ohitukset.


* sisältää 6 tilaisuutta käytännön harjoitteluun sekä keskustelua ja kehityksen seurantaa Facebook - ryhmässä. Tarvittaessa käytetään esimerkkivideoa/ -videoita kehityksen tueksi.


TAPAAMISET
Ti 12.2 klo 17.00
To 14.2 klo 17.00
Ti 19.2 klo 17.00
To 21.2 klo 17.00
To 7.3 klo 17.00


HUOM! OHJELMAAN EI OLE AIKATAULUTETTU KEHITYKSEN SEURANTAA, KESKUSTELUITA EIKÄ VIDEOIDEN ANALYSOINTIA VAIKKA NE TULEVAT OLEMAAN OSA OPPIMISTA.


Kurssin hinta 225,00 euroa.
Jokainen koira on opetuksen väärtti. Oivalla. Opeta. Onnistu.