ArjenTeho -kurssi

Monimuoto-opetuksellinen tehokas kurssi joka haastaa meitä omistajia kehittymään koiran ohjaajina, ajattelemaan asioita monipuolisesti ja kehittämään entisestään koira- omistajasuhdettamme.

Kurssin käytännön harjoitukset pureutuvat hyvän hihnakäytöksen, luoksetulon, maltin & huomionhakuisuuden sekä koirakohtaamisten ja -ohitusten harjoitteluun.

Kurssi koostuu luennosta, käytännön harjoituskerroista sekä verkkotehtävistä arviointien, videoiden ja keskusteluiden siivittäminä.

  • Aloitus Luento- & keskustelutilaisuudella koira- omistajasuhteesta Ke 14.8 klo 18.00 alkaen.

Teema: Mistä kaikesta koira- omistajasuhde koostuu.
Ajatuksia ja keskustelua koira- omistajasuhteesta ja toimivasta vuorovaikutuksesta koiran kanssa.
Keskiössä se, millaisia meidän olisi hyvä olla koiraa kasvatettaessa/koiraan suhtautumisessa, jotta saisimme mahdollisimman tasapainoisen koiran ja toimivan suhteen.
Pohdimme muun muassa sitäkin mitä eroa on koulutuksella ja kasvatuksella.


  • Vko 33 - 34: Keskustelua Facebook -ryhmässä luento- ja keskustelutilaisuuden asioita kerraten, lisäksi teemaan liittyviä etätehtäviä.
    Oivaltavaa keskustelua koira-arjesta ja oppimisesta.
  • Vko 34 ja 35: Koira- omistajasuhteen kehittäminen.
Häiriön sieto, maltti, huomionhakuisuus ja palkan ajoitus sekä vaikutus.


* sisältää 2 tilaisuutta käytännön harjoitteluun sekä keskustelua ja kehityksen seurantaa Facebook -ryhmässä. Toivottavasti myös osallistujien videoita, muuten käytetään esimerkkivideoa/ -videoita kehityksen tueksi.

TAPAAMISET
To 22.8 klo 18.00
To 29.8 klo 18.00


  • Vko 36 ja 37: Hihnakäytöksen kohennus.
    Mihin reagoida ja miten, mihin ei reagoida ja miksi ei, mikä voi mennä vikaan ja miten se luonteva kävely oikein saavutetaan.

* sisältää 2 tilaisuutta käytännön harjoitteluun sekä keskustelua ja kehityksen seurantaa Facebook -ryhmässä. Toivottavasti myös osallistujien videoita, muuten käytetään esimerkkivideoa/ -videoita kehityksen tueksi.

TAPAAMISET

To 5.9 klo 18.00
To 12.9 klo 18.00


  • Vko 38: Luoksetulo.Varmuutta eri tilanteisiin ja tehokasta vahvistamista.
* sisältää 1 tilaisuuden käytännön harjoitteluun sekä keskustelua ja kehityksen seurantaa Facebook -ryhmässä. Toivottavasti myös osallistujien videoita, muuten käytetään esimerkkivideoa/ -videoita kehityksen tueksi.


TAPAAMINEN To 19.9 klo 18.00


  • Vko 39-40 : Koirahäiriöt.
Näköhavainnot, lähellä oleskelu ja ohitukset.


* sisältää 6 tilaisuutta käytännön harjoitteluun sekä keskustelua ja kehityksen seurantaa Facebook - ryhmässä. Tarvittaessa käytetään esimerkkivideoa/ -videoita kehityksen tueksi.


TAPAAMISET
Ke 25.9 klo 18.00
To 26.9 klo 18.00
Ke 2.10 klo 18.00
To 3.10 klo 18.00


HUOM! OHJELMAAN EI OLE AIKATAULUTETTU KEHITYKSEN SEURANTAA, KESKUSTELUITA EIKÄ VIDEOIDEN ANALYSOINTIA VAIKKA NE TULEVAT OLEMAAN OSA OPPIMISTA.


Kurssin hinta 225,00 euroa.
Jokainen koira on opetuksen väärtti. Oivalla. Opeta. Onnistu.