Perinteinen uudenvuoden teksti

Vuosi on jälleen vierähtänyt ja kulunut vuosi 2020 oli poikkeuksellinen meille kaikille koronaviruksen vuoksi ja odotettavissa on, että virus vaikuttaa myös alkaneeseen vuoteen 2021.
Toivottavasti koirat ja niiden kanssa harrastaminen ja oleskelu ovat helpottaneet arkea etenkin heidän osalta, joille poikkeusolot ovat tuntuneet vaikeilta.


Tämä vuodenvaihde on Sasupanille muita merkityksellisempi,
sillä Sasupan täyttää tammikuun alussa 10 vuotta.

Kuluneena vuotena sain asiakkaaksi yhden henkilön, joka oli ollut asiakkaana Sasupan koirakoulun vasta aloitettua vuonna 2011. Oli ilo tavata asiakasta liki kymmenen vuoden takaa ja nähdä hänen uutta perheenjäsentään.
Kuluneelta vuodelta jää paljon hyviä kokemuksia ja muistoja teidän asiakkaiden kanssa, kiitos teistä jokaiselle.


Juhlavuoden kunniaksi Alkamassa -sivulle julkaistaan
koko 2021 vuoden ryhmäsuunnitelmat valmiiksi 5.tammikuuta mennessä.
Ryhmäkalenteri kuitenkin muokkautuu toiveiden ja tarpeiden mukaisesti vuoden edetessä, joten luvassa voi olla lisäyksiä / muutoksia; yksityisasiakkaat ja ryhmä- sekä leiritilaukset tulevat vaikuttamaan alkaviin ryhmiin kuten aina ennenkin.
- Tosin ryhmäsuunnitelmat mielellään toteutetaan suunnitelmien mukaisesti, joten mielenkiintoisiin ryhmiin voi ilmoittautua heti, kun ryhmätiedot on kokonaisuudessaan julkaistu.
Ryhmävalikoimaan on nostettu joitakin vuosien aikana pidettyjä ryhmiä, jotka ovat olleet tauolla muutaman viimeisen vuoden. Toivottavasti ne ovat mieluisia.

Juhlavuoden kunniaksi on tulossa myös pieniä yllätyksiä ja nostoja, näistä kuulette pian!


Sasupan taustajoukoissa kolme viimeistä vuotta ovat olleet menetyksen vuosia, sillä moni rakas perheenjäsen on päätynyt ikiuneen eikä taustajoukoissa ole enää mukana ainoatakaan perustamisvuoden perheenjäsentä.
Kiitos, että olen saanut olla myös teidän asiakkaiden tukena surussanne ja vaikeissa ratkaisuissa.
-Tärkeintä ei ole elämän pituus vaan sen laatu.


Facebookissa on Sasupan keskusteluryhmä, joka on tarkoitettu kaikille Facebookia käyttäville asiakkaille. Ryhmässä saa vapaasti aloittaa keskusteluita ja jakaa kuvia sekä videoita meitä kaikkia ilahduttamaan.

Lämmin kiitos tähän mennessä kuluneista vuosista kaikille!

Toivon vuodelle 2021 koirille & omistajille iloa, onnistumisen kokemuksia ja ainakin riittävää terveyttä!


Kanssanne iloiten Sasupan taustajoukot