Perinteinen uudenvuoden teksti

Vuosi vierähti tapansa mukaan taas nopeasti, viime vuonna näihin aikoihin kerroin, että vuodelle 2018 on luvassa monimuoto-opetuksellisia kursseja ja satsausta koiran hankintaan ja persoonaan tutustumisessa.

Useampi monimuoto-opetuksellinen kurssi on nyt pidettynä.
Koen, että näiden kurssien myötä olen saanut olla tiiviimmin mukana teidän asiakkaiden harjoittelussa ja olemme käyneet toisinaan rönsyileviä, mielenkiintoisesti haarautuvia ja hyödyllisiä keskusteluita. Kiitos teille kaikille kurssilaisille!

Kurssin oppimistulokset ovat olleet mieltäni tyydyttäviä,
joten monimuoto-opetukselliset kurssit tulevat kuulumaan myös vuonna 2019 Sasupan valikoimaan.

Kuluneen vuoden aikana ehdittiin pitää myös muutama SasupanLiiga, leikkimielinen asiakkaiden välinen kisapäivä, josta sai ensikosketusta siihen, miltä tuntuu käydä koiran kanssa kokeessa/kisassa. Kotiinviemiseksi sai lisää harjoitusvinkkejä ja saattoipa voittaa palkinnonkin.
Tavoite on pitää SasupanLiigoja jatkossakin.

Sasupan on aina pyrkinyt huomioimaan koiran koulutusasioissa tilanteita mahdollisimman laaja-alaisesti, huomioiden myös koiran fyysisen terveydentilan.
Alkava vuosi tuo tullessaan lisää opintoja koiran fyysisen hyvinvoinnin saralla, jonka myötä toivon jatkossa voivani palvella asiakaskoirakoita entistäkin paremmin.

Muista vuosista poiketen ryhmäkalenteria on jo nyt julkaistu osittain kesään asti, kalenteria päivitetään kuitenkin vielä alkavan vuoden kuluessa.

Läheskään kaikki Sasupan asiakkaat eivät käytä Facebookia, mutta heistäkin jotka käyttävät, vain osa on löytänyt tiensä asiakkaille tarkoitettuun suljettuun keskusteluryhmään.
Löydät ryhmän Facebookista nimellä " Sasupan keskusteluryhmä "
Tervetuloa mukaan!

Toivon vuodelle 2019 koirille & omistajille terveyttä sekä elämäniloa.
Koira antaa meille ihmisille parastaan, kun me asetumme sen kunnolla kohtaamaan!

ONNELLISTA ALKAVAA VUOTTA JOKAISELLE!
Toivottaa Sasupan taustajoukot