Uusi koira

Millaisen karvaisen kumppanin kanssa haluamme jakaa elämästämme useita vuosia?

-Kaikki koirat eivät ole sopivia, jos tarkoituksena on nauttia elämästä koiran hankinnan jälkeen ja taata myös koiralle hyvä elämä.

Keskustelu antaa tietoa ja ymmärrystä erilaisista koirien ominaisuuksista, perinnöllisistä luonne-eroista ja auttaa pohtimaan yksilön valinnan vaikutuksia laajasti eri näkökulmista.
Keskustelun aikana puhutaan myös asioista joista on yleensä vaikea saada tietoa sekä sivutaan sitä, miten voi itse selvittää pentueen oleellisia terveysasioita.

Keskustelun jälkeen sinulla on todennäköisesti realistisempi ajatus siitä millaisen koiran haluat,
tiedostat millaiselle koiralle asuinympäristö ja perheesi sopii ja mitä kaikkea muuta olisi hyvä huomioida.

Kesto yhteensä 90-120 minuuttia
Perushinta 135,00€
Hinta asiakkaan kotona pidettynä 150,00€, sisältää matkakulut kohtuullisen matkustusajan puitteissa. Tiedustele!

Toinen koira

Valinta ja muuttuva arki.

Keskustelun aikana käydään läpi perheeseen saapuvan toisen koiran merkitystä arkeen ja mahdollisia vaikutuksia nykyisen koiran hyvinvointiin ja käytökseen.

Keskustelun aikana saatava tieto auttaa pohtimaan millaisiin asioihin toisen koiran valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ja miten luoda hyvä koirien välinen ensikohtaamisen hetki toisen koiran saapuessa.

Keskustelun aikana pohditaan myös mahdollisia tulevia tilanteita sekä sitä, miten eri tilanteisiin kannattaisi suhtautua ja millä tavalla perheen molempiin koiriin saisi luotua ja ylläpidettyä hyvää suhdetta.

Kesto yhteensä 90-120 minuuttia
Perushinta 135,00€
Hinta asiakkaan kotona pidettynä 150,00€, sisältää matkakulut kohtuullisen matkustusajan puitteissa. Tiedustele!

Tapaamisten kestoajassa on liukuma, jotta asiakkaana sinulle taataan mahdollisuus sopivaan ajan käyttöön mahdollisimman suuren hyödyn saamiseksi