Mitkä temput onnistut opettamaan vuorovaikutussuhteella?

Vuorovaikutustemppu on verkkokurssi, jonka aikana kehitämme vuorovaikutussuhdetta ja pyrimme opettamaan koiralle mahdollisimman monta taitoa&temppua vain vuorovaikutuksen voimalla.

Kurssi haastaa iloisessa ja lempeässä tunnelmassa sinut oppimaan uutta -kenties jopa itsestäsi, mutta ainakin koirastasi ja teidän välisestä kommunikaatiosta!


Infoa

  • Kurssi alkaa omistajille tarkoitetulla yhteisellä luento- ja keskustelutapaamisella, jonka jälkeen aloitamme ensimmäisen harjoituksen verkossa.
  • Kurssi kehittää koira- omistajasuhdetta ja kommunikaatiota koiran kanssa, jonka myötä koirasi ymmärtää paremmin sinua ja sinä koiraasi.
  • Voit harjoitella helposti kotona.
  • Kurssin kesto ~7 viikkoa sisältää yhteensä kuusi erilaista harjoitusta: 4 temppua ja 2 taitoa, joista on arjessakin hyötyä.

    Osallistujilta toivotaan intoa ja uskallusta jakaa harjoitusvideoita, kysellä mieltä askarruttavia seikkoja sekä rohkeutta iloita omista kehitysaskeleista.
    Osallistuminen yhteisiin keskusteluihin ja pohdintoihin olisi myös hyvästä -Näin saamme kurssista mahdollisimman paljon irti ja onhan jaettu ilo suurempi ilo.


    Hinta: 155,00 euroa / koirakko eli reilut 20,00 euroa viikossa tai kaksi henkilöä ja kaksi koiraa 140,00 euroa per koirakko.

Alkamisajankohta tarkentuu pian, halutessasi voit jo ilmoittaa kiinnostuksesi ryhmää kohtaan!